| Telefon: +47 611 96 900 | Epost: post@sillongen.no
Sillongen Julekoldtbord med varmrett og dessert
415,-

Fisk og skalldyr
- Rakfisk med purreløk, rømme, 
  rødbeter og ertebrød 
- 50/50 med husets egengravet ørret og røkt ørret,    
  sennepsaus
 
Kaldt
- Sylte med rødbeter og grov sennep
- Kalkunfilet med waldorffsalat
- Juleskinke og potetsalat
- Halve egg med reker
- Roastbiff med remulade
- Eggerøre av tre egg
- Hjemmelaget potetsalat
- Mixed grønn salat med dressing
- Rekecabaret
- To typer brød, lefse, smør/soft
Varmrett inkludert
 Ribbe, Julepølse, medisterkake, saus,
surkål/ rødkål, tyttebær, sylteagurk.
Dessert inkludert
Riskrem med rød saus  eller
Hjemmelaget karamellpudding

 (Min.8 pers.)

Fisk Skalldyr Gluten Melk Soya Nøtter Egg
Sillongen Julekoldtbord
345,-

Rikelig med julens tradisjonelle retter.

Fisk og skalldyr
- Rakfisk med purreløk, rømme,
  rødbeter og ertebrød
- 50/50 med husets egengravet ørret og røkt ørret,   
  sennepsaus
 
Kaldt
- Sylte med rødbeter og grov sennep
- Kalkunfilet med waldorffsalat
- Juleskinke og potetsalat
- Halve egg med reker
- Roastbiff med remulade
- Eggerøre av tre egg
- Hjemmelaget potetsalat
- Mixed grønn salat med dressing
- Rekecabaret
- To typer brød, lefse, smør/soft

Fisk Skalldyr Gluten Melk Soya Nøtter Egg
Varmretter som tillegg til julekoldtbord
Fra 34,-

  Alle varmretter kan leveres ferdig oppvarmet
  eller kalde (I aluminiumsbakk ferdig til å sette
  rett i ovn.)

  • Ribbe, Julepølse, medisterkake, saus,
    surkål/ rødkål, tyttebær, sylteagurk.
    kr. 89,- per porsjon.
  • Pinnekjøtt, Vossakorv, rotstappe og kokte poteter.
    kr. 104,- per porsjon. 
  • Grillede Kyllinglår
    kr. 34,- per person
  • Reinsdyrplomme, grønnsaker, saus og kokte poteter. kr. 157,- per porsjon.
  • Lutefisk, ertestuing, bacon og mandelpotet
    kr. 84,- per porsjon. (Fisk. Leveres kun kald,
    klar for oppvarming)
Nøtter Melk Soya Egg Gluten Fisk

Juletallerken

Kald Juletallerken I
174,-

Ribbbe med sviske og sylteagurk
Sylte med sennep
Roastbiff med remulade
Røkelaks og eggerøre
Ost, brød og smør
Kr. 174,- per porsjon.

Sennep Hvete Egg Melk
Kald Juletallerken 2
199,-

Ribbbe med sviske og agurk
Lammerull
Gravlaks med sennepsaus
Æra-skinke og eggerøre
Ost
Potetsalat
brød og smør
Kr. 199,- per porsjon.

Melk Nøtter Hvete
Juletapas 1
399,-/469,-

Varmt
- Sennep og pepperstekt ribbe
- Vossakorv på brød
- Små medisterkaker på pinne
- Julepølse med bacon

  Kaldt
- Lefserull med rakørret
- Provencemarinert scampi på spyd
- Lefserull med sylte
- 1/2 mandelpotet fylt med sild og rødbetesalat
- Kalkuncanape med waldorf
- Julepaté på crostini
- Fylte eggs (deviled egg)
- Sillongen skalldyrsalat i crustade

  Små desserter i porsjonsbeger
- Lys og mørk sjokolademousse
- Ostekrem med glassert frukt

  Valgfrie 10 stk. Per kuvert kr. 399,- (min. 8 kuv.)
  Valgfrie 12 stk. Per kuvert kr. 469,- (min.8 kuv.)

   Sauser, dip og brød inkludert:
- Aioli, Rømmedressing, Salsa, To typer brød
  og smør. Steinovnsbakt og Olivenbrød

Melk Hvete Egg
Julesnitter
159,-

- Lammerull med rødbetesalat
- Reker med majones
- Gravet ørret med sennepsaus
- Ribbe med rødkål
- Juleskinke med waldorf

  kr. 159,- per porsjon.

Hvete Melk Sennep
Top