| Telefon: +47 611 96 900 | Epost: post@sillongen.no
Juletallerken Sillongen
269,-

Varm Juletallerken
Ribbe, julepølse, hjemmelaget medisterkake, surkål, rødkål, svisker, julesaus, kokte poteter og tyttebærsyltetøy. Per porsjon kr. 269,

Varm julemat på fat
Ribbe, julepølse, hjemmelagde medisterkaker, surkål, rødkål, svisker, julesaus, kokte poteter og tyttebærsyltetøy. Pris inkl. dessert på forespørsel

Soya Gluten Melk
Julegrøt med sukker og kanel
69,-

Julegrøt
Risengrynsgrøt med smør, sukker og kanel.
Leveres med rød saft og mandel.
(Min. 8 kuv.)
Kr. 69,- per porson.

Kontakt oss for bestilling i dag.
611 96 900 /toten.hotel@sillongen.no

Eller på tlf. 611 92 600. /epost: post@sillongencatering.no

Melk
Pinnekjøtt og vossakorv med rotstappe
279,-

Pinnekjøtt med rotstappe
Pinnekjøtt, vossakorv, rotstappe, sjysaus og kokte poteter
Per porson kr.279,- (For utkjøring, min. 8 kuv.)

Pinnekjøtt med rotstappe på fat
Pinnekjøtt, vossakorv, rotstappe,
sjysaus og kokte poteter (For utkjøring, min. 8 kuv.)

Beregnet servering på fat. Pris på forespørsel.

Lutefisk med ertestuing
275,-

Lutefisk med ertestuing, bacon/baconfett og potet. Leveres med brun ost, sirup,
lefse og ertebrød
(Fisken leveres kald dersom annet ikke er avtalt, klar til oppvarming.)
(Min. 8 kuv.)
Kr. 275,- per porsjon.

Fisk
Kalkunfilet
249,-

Kalkunfilet tallerkenrett
Kalkunfilet, fløtesaus,gulrøtter, blomkål og erter. Kokte poteter. (Min. 8 kuv.)
Kr. 249,- per porsjon.

Kalkunfilet fatservering
Kalkunfilet, fløtesaus,gulrøtter, blomkål og erter. Kokte poteter. (Min. 8 kuv.)
Pris på forespørsel.

Melk
Top